top of page
  • Yazarın fotoğrafıAtılgan&Sak Hukuk Bürosu

UZAKTAN HUKUKİ DANIŞMANLIK VE ARABULUCULUK HİZMETİ HAKKINDA DUYURU

Güncelleme tarihi: 2 Haz 2020

2020 yılı Ocak ayında Çin' in Wuhan kentinde ortaya çıkan COVİD-19 virüsü, ülkemizi ve Dünyayı kısa sürede etkisi altına almıştır. Virüs, sağlığımızı etkilediği kadar, iş dünyasını ve hukukumuzu da etkilemiştir. Normale dönüş çabaları devam etse de virüs dünyayı ve ülkemizi etkilemeye devam etmektedir. Bu süreçte adliyelerdeki acil işler dışındaki işler ertelenmiş, duruşmalar yapılamamıştır. Avukatlık bürolarında da benzer bir durum yaşanmış, sağlık riskleri veya sokağa çıkma yasakları nedeniyle hukuki danışmanlık faaliyetleri yüz yüze yapılamamıştır.


Bu amaçla, sağlık veya diğer sebeplerle büromuza gelemeyen ancak danışmanlık hizmeti almak isteyenler için uzaktan hukuki danışmanlık ve arabuluculuk hizmetini başlatmış bulunmaktayız. Yeni normal Dünya'ya adapte olabilmek ve siz değerli müvekkillerimize uzaktan yardımlarımızı sunabilmemiz için teknoloji ve internetin bütün avantajlarından faydalanıyoruz.


Uzaktan hizmetimiz, Whatsapp ve Zoom uygulamaları üzerinden görüntülü veya sesli şekilde veya e-mail üzerinden yazılı danışma şeklinde yapılabilmektedir.


AVUKATLIK VE DANIŞMANLIK HİZMETİ HAKKINDA:

Büromuz, birçok farklı hukuk dalında uzmanlaşmış olup, bu alanların başlıcaları; ceza hukuku, iş ve sosyal güvenlik hukuku, aile hukuku, tüketici hukuku, miras ve gayrimenkul hukuku, borçlar ve sözleşmeler hukuku, uluslararası özel hukuk, icra-iflas hukuku ve idare hukukudur. (Çalışma alanlarımız ve makalelerimiz için burayı tıklayınız.)


Uzaktan hukuki danışmanlık hizmetimizde, yaşadığınız hukuki meselelere dair hukuki görüş sunmakta ve gerekli risk analizlerini yapmaktayız. Meselenizin mahkeme aracılığıyla çözümlenmesi gerektiğinde dava sürecinin sonuna kadar avukatlık hizmeti sunmaktayız.


ARABULUCULUK HİZMETİ HAKKINDA:

Tarafların üzerinde serbestçe tasarruf edebildikleri özel hukuk uyuşmazlıkları arabuluculuğa elverişlidir. Örnek olarak, kişiler arası her türlü alacak ve borç ilişkileri, ev sahibi-kiracı meseleleri, miras paylaşımı uyuşmazlıkları, işçi-işveren uyuşmazlıkları, belli aile hukuku uyuşmazlıkları (mal paylaşımı & nafaka alacakları) ve tüketici sorunları arabuluculuğa elverişlidir. Arabuluculuk anlaşma belgeleri, mahkeme kararı gücünde olup, icra edilebilirler.


Türk arabuluculuk sistemi karantina sürecine uygun şekilde oldukça esnek ve pratiktir. Görüşmelerde yüz yüze gelinmesi gerekli olmayıp, her türlü iletişim aracıyla görüşmeler yapılabilmekte ve anlaşmazlıklar mahkemeye gidilmeden kısa zaman içerisinde anlaşmaya bağlanabilmektedir. Hukuki meselenizin arabuluculuğa uygun olup olmadığı konusunda tereddüt yaşıyorsanız, bizimle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.


Danışmanlık/arabuluculuk hizmeti almak istediğiniz konuyu ve bilgilerinizi yazarak formu doldurabilirsiniz. Meseleniz ile ilgili uzman avukatımız/arabulucumuz gecikmeden sizi arayacak ve görüşme için bilgi verecektir. (İlgili forma ulaşmak için buraya tıklayınız.)


Uzaktan hizmet bedelimiz; ilgili meslek tarifelerinde belirlenen 2020 yılı asgari ücretleridir. Ücretimizin aşağıda yazılı İBAN numarasına ödenmesi gereklidir. Saygılarımızla. 01/06/2020


İŞBANKASI/KONAK ŞUBESİ

TR77 0006 4000 0013 4082 3806 83

Av.Ata Sabri ATILGAN

Arb.Av.H.Çağlar SAK


182 görüntüleme0 yorum
bottom of page